Skip to content
Meer dan 50.000 drogisterij artikelen!
Webshop keurmerk

Arkofluides Detox huid bio (10amp)

10amp
€ 11.50
Webshop keurmerk

Productomschrijving

DETOX voor de huid BIO

DETOX voor de huid BIO is samengesteld uit 2 zorgvuldig geselecteerde biologische planten (Grote Klis en Brandnetel) die goed zijn voor de inwendige huidverzorging. Voor wie jeugdpuistjes op een natuurlijke wijze wil aanpakken is er een uitzonderlijke plant die het probleem van binnenuit te lijf gaat. Maar ook volwassenen zien kans om na een heel gezellig feestje in bed te belanden zonder de make up van het gezicht te halen. En dan kan uw huid echt wel een detox kuurtje gebruiken.

INGREDIËNTEN
Biologisch plantenextract [ verkregen uit 550 mg biologische bovengrondse Brandnetel delen (Urtica dioica L., Urtica urens L.) en 550 mg biologische Grote Klis wortel (Articum lappa L.) per drinkampul] – biologische Tarwestroop – biologische Blauwe Bosbessensap (Vaccinium myrtillus L.) – Geconcentreerd biologisch Zwarte Aalbessensap (Ribes nigrum L.).

Gebruiksaanwijzing
Geschikt voor volwassenen en kinderen ouder dan 15 jaar: 1 drinkampul per dag oplossen in een glas water (240 ml) en opdrinken. Er kan zich door het natuurlijke karakter van het product wat depot in de drinkampul vormen, dit heeft geen gevolgen voor de kwaliteit van het product.

Overige informatie over dit product

Merk
Arkofluides
SKU
912548
EAN
8715345004492
Inhoud
10amp

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95