Skip to content
Meer dan 50.000 drogisterij artikelen!
Webshop keurmerk

Andrelon Shampoo special colour care sulfaatvrij (300ml)

300ml
€ 7.99
Webshop keurmerk

Productomschrijving

  • • Andrélon Special Colour Care Shampoo voor een langdurig mooie kleur
  • • Andrélon Colour Care Shampoo is verrijkt met camellia olie
  • • De sulfaatvrije shampoo helpt de natuurlijke oliën van je haar te behouden
  • • Deze shampoo zorgt ervoor dat je gekleurde haar langer mooi blijft
  • • Voor heerlijk ruikend, gezond en glanzend haar
  • • De fles van Andrélon Colour Care Shampoo is 100% gerecycled en recyclebaar


Andrélon Special Colour Care Shampoo is speciaal ontwikkeld voor gekleurd haar en is verrijkt met camellia olie. Camellia olie staat bekend om haar verzachtende werking op het haar en zorgt voor gezond en glanzend haar. Deze lijn is speciaal ontwikkeld zonder sulfaten en zorgt ervoor dat je gekleurde haar langer mooi blijft. Sulfaten zorgen ervoor dat je haar schoon wordt en dat de shampoo gaat schuimen bij gebruik. De sulfaatvrije shampoo bevat ingrediënten die je haar op een mildere wijze reinigen zodat de natuurlijke oliën van je haar behouden blijven. De shampoo schuimt daarom wat minder. Resultaat: deze sulfaatvrije formule zorgt voor glanzend en langdurig mooi gekleurd haar. Gebruik voor een zo goed mogelijk resultaat ook de Andrélon Colour Care Conditioner. Gebruiksaanwijzing: breng de shampoo aan op je haar. Wrijf de shampoo goed in en laat het even intrekken. Spoel de shampoo vervolgens goed uit. Oogcontact vermijden, bij oogcontact grondig uitspoelen met warm water. Andrélon is het meest verkochte haarverzorgingsmerk in Nederland en kent een rijke geschiedenis van meer dan 80 jaar. Met een uitgebreid assortiment shampoos, conditioners, treatments, kleurmaskers en stylingproducten biedt Andrélon verzorging voor elk type haar. Andrélon kent een rijke geschiedenis die terug gaat naar 1940. Kapper André de Jong maakte destijds zijn eigen verzorgingsproducten in een klein fabriekje naast zijn winkel in Bodegraven. Dit groeide uit tot een landelijk bekend merk voor haarverzorging dat niet meer weg te denken is uit de Nederlandse badkamer. Andrélon is zich de afgelopen jaren blijven ontwikkelen en sinds kort heeft Andrélon een andere fles! Deze is recyclebaar en gemaakt van 100% gerecycled plastic*. Dit zorgt én voor stralend haar én is beter voor de planeet. Andrélon laat haar stralen. *M.u.v. de dop.

Overige informatie over dit product

Merk
Andrelon
SKU
935592
EAN
8717163788479
Inhoud
300ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95