Skip to content
Meer dan 50.000 drogisterij artikelen!
Webshop keurmerk

Andrelon Seasalt spray (150ml)

150ml
€ 7.29
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Deze spray zorgt voor een warrige textuur in je haar en voor luchtig volume door heel je haar.
• Direct meer grip en textuur
• Warrig effect
• Luchtig volume door heel je haar
• Geeft een frisse look
• Ideaal om je haar te stylen
• Geeft een nonchalante beach look.
De sea salt spray is perfect voor een beachy texture en een warrig effect. De spray geeft je haar direct een natuurlijke grip en textuur alsof je een dag naar het strand bent geweest. De spray geeft ook luchtige volume door heel je haar.
Tips & tricks:
• Wil je een extra warrig effect? Gebruik deze Sea Salt Spray dan op droog haar in de lengtes. Draai vervolgens je haar in strengen, en wrijf deze strengen tegen elkaar aan voor een nonchalante beach look.
• Heb je steil haar en wil je meer textuur en een warrig effect? Spray de Sea Salt Spray dan op droog haar en kneed je haar omhoog terwijl het opdroogt.
Andrélon is het meest verkochte haarverzorgingsmerk in Nederland. Met een uitgebreid assortiment shampoos, conditioners en stylingproducten biedt Andrélon je een uitgebreide verzorging voor elk type haar. Andrélon kent een rijke geschiedenis van meer dan 75 jaar: ooit maakte kapper André de Jong zijn eigen verzorgingsproducten in een klein fabriekje naast zijn winkel in Bodegraven.
In 1940 registreerde hij zich bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken in Bodegraven. Parfumerie Andrélon was geboren en in de daarop volgende 75 jaar ontwikkelde het zich als een landelijk bekend merk voor haarverzorging.
Innovatie is voor Andrélon haarverzorgingsproducten altijd een belangrijke leidraad geweest. Van de introductie van de onderscheidende schubbenfles tot de steeds vernieuwende formules van de shampoos, conditioners en stylingproducten.

Overige informatie over dit product

Merk
Andrelon
SKU
561877
EAN
8714100147870
Inhoud
150ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95