Skip to content
Meer dan 50.000 drogisterij artikelen!
Webshop keurmerk

Andrelon Haarmasker special boost kokos (180ml)

180ml
€ 5.78
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Het Andrélon Special Kokos Boost Haarmasker is speciaal ontwikkeld om een luchtige volumeboost en glans te geven aan fijn haar.
• Andrélon Special Kokos Boost Haarmasker geeft luchtig volume aan fijn haar
• Het haarmasker is verrijkt met kokosolie
• Je haar krijgt een stralende glans en is makkelijker doorkambaar
• Speciaal ontwikkeld om fijn haar luchtig volume en glans te geven
• Het masker is gemakkelijk in gebruik en vrij van siliconen
• Het Andrélon Kokos Boost Haarmasker verzwaart het haar niet
Het Andrélon Special Kokos Boost Haarmasker, verrijkt met kokosolie, is een haarproduct uit de Andrélon Kokos Boost lijn. Deze lijn is speciaal ontwikkeld om een luchtige volumeboost en glans te geven aan fijn haar. Kokosolie staat bekend om haar voedende werking en heeft de eigenschap te kunnen doordringen tot in de haarvezel, waardoor het je haar niet verzwaart. Dit terwijl andere oliën juist op je haar blijven liggen en hierdoor verzwarend kunnen werken. Na gebruik van het Kokos Boost Haarmasker is je haar makkelijker doorkambaar en voelt het luchtig, zacht en soepel. Resultaat: Intense voeding en een luchtige volumeboost vol glans. Andrélon Kokos Boost is vrij van siliconen en kleurstoffen. Gebruik voor een optimaal resultaat ook de andere producten uit de Kokos Boost lijn zoals shampoo, conditioner of de verzorgende haarcrème.
Breng het masker na het wassen aan op vochtig haar. Laat het slechts 1 minuut inwerken en spoel daarna grondig uit. Het masker kan dagelijks worden gebruikt. Tip: beb je lang haar? Breng dan het masker voornamelijk aan vanaf 5 centimeter van de haaraanzet tot aan de punten.
Gebruik voor een optimaal resultaat ook de andere producten uit de Kokos Boost lijn zoals shampoo, conditioner of de verzorgende haarcrème.
Andrélon is het meest verkochte haarverzorgingsmerk in Nederland en kent een rijke geschiedenis van meer dan 80 jaar. Met een uitgebreid assortiment shampoos, conditioners, treatments, kleurmaskers en stylingproducten biedt Andrélon verzorging voor elk type haar. De geschiedenis van Andrélon gaat terug naar 1940. Kapper André de Jong maakte destijds zijn eigen verzorgingsproducten in een klein fabriekje naast zijn winkel in Bodegraven. Dit groeide uit tot een landelijk bekend merk voor haarverzorging dat niet meer weg te denken is uit de Nederlandse badkamer. Andrélon is zich de afgelopen jaren blijven ontwikkelen en heeft een andere fles! De shampoo en conditioner flessen van Andrélon zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic* én recyclebaar. Dit zorgt én voor stralend haar én is beter voor de planeet. Andrélon laat haar stralen.
*M.u.v. de dop.

Overige informatie over dit product

Merk
Andrelon
SKU
913027
EAN
8710447324509
Inhoud
180ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95