Skip to content
Meer dan 50.000 drogisterij artikelen!
Webshop keurmerk

Andrelon Droogshampoo langer fris (245ml)

245ml
€ 7.29
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Andrélon Langer Fris droogshampoo geeft vet haar een opfrisser tussen de wasbeurten door, voor natuurlijk schoon en fris haar zonder witte waas.
• Andrélon Langer Fris droogshampoo bevat 100% natuurlijke tapioca zetmeel
• Absorbeert het vet van het haar op een natuurlijke wijze
• Dé oplossing om je haar een verfrissende boost te geven
• Speciaal ontwikkeld om haar dat snel vet wordt langer fris te houden
• Haar dat natuurlijk schoon en fris aanvoelt zonder witte waas
• Elk moment een fris gevoel tussen de wasbeurten door
Om zonder je haren te wassen toch een frisse look te krijgen, heeft Andrélon Langer Fris droogshampoo ontwikkeld. In een handomdraai is je haar weer luchtig en gemakkelijk te stylen. Andrélon Langer Fris droogshampoo is dé oplossing om je haar een verfrissende boost te geven zonder witte waas achter te laten, wanneer je maar wilt en waar je ook bent!
Langer Fris droogshampoo bevat 100% natuurlijke tapioca zetmeel dat vet van het haar op een natuurlijke wijze absorbeert. De droge shampoo is verrijkt met organic green tea en speciaal ontwikkeld om haar dat snel vet wordt langer fris te houden. De unieke formule zorgt ervoor dat het vet bij de haarwortels wordt opgenomen en geeft je haar een pure, krachtige verfrissing.
De fles goed schudden voor gebruik. Breng de droogshampoo aan op droog haar en spuit of ca. 20 cm afstand van de haaraanzet. Laat de spray 2 minuten inwerken en borstel het uit of föhn je haar. Breng je haar vervolgens met je handen in model en creëer je eigen nonchalante look. Het is ook zeer geschikt voor futloos haar of wanneer een deel van het haar niet valt zoals je wilt, bijvoorbeeld je kruin of pony. De droogshampoo hoeft alleen op deze gedeeltes te worden gebruikt. Gebruik voor een optimaal resultaat ook de andere producten uit de Andrélon Langer Fris lijn.
Andrélon is het meest verkochte haarverzorgingsmerk in Nederland. Met een uitgebreid assortiment shampoos, conditioners en producten voor haarstyling biedt Andrélon je een uitgebreide verzorging voor elk type haar. Innovatie is voor Andrélon haarverzorgingsproducten altijd een belangrijke leidraad geweest. Van de introductie van de onderscheidende schubbenfles tot de steeds vernieuwende formules van de shampoos, conditioners en stylingproducten.

Overige informatie over dit product

Merk
Andrelon
SKU
935607
EAN
8710847951039
Inhoud
245ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95