Skip to content
Meer dan 50.000 drogisterij artikelen!
Webshop keurmerk

All Day Happy Day Orkestra (60vc)

60vc
€ 39.95
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Hyperactief, snel afgeleid, impulsief, slechte concentratie? Dan is de plantaardige formule van ORKESTRA hét product voor jou!

Ondersteun je concentratie De harmonieuze formule van ORKESTRA, een Nederlands voedingssupplement gemaakt van 3 plantaardige bestanddelen, is gemaakt voor kinderen en volwassenen die hyperactief, te impulsief, snel afgeleid zijn of een slechte concentratie hebben. De ingrediënten ondersteunen de concentratie en het vermogen om te relativeren.

100% plantaardige bestanddelen ORKESTRA is een 100% plantaardig product van superieure kwaliteit, samengesteld uit Marine plankton, L-Theanine en Glidkruid ter bevordering van je concentratie en heeft een positieve werking op impulsiviteit, hyperactiviteit en snel afgeleid zijn.

Het hoofdbestanddeel is Phytomarine plankton, afkomstig uit schone koude zeeën. Deze eencellige zee-alg is een duurzame bron van voedingsstoffen. Plankton is een rijke bron van eiwitten (alle essentiële aminozuren) vitaminen, antioxidanten, mineralen en Omega-3 vetzuren (EPA en DHA). Vissen generen hun gehalte aan omega-3 vetzuren door het eten van algen en plankton.

Als tweede belangrijke stof is L-Theanine (aminozuur), een kalmerend antioxidant dat in hoge mate het immuunsysteem stimuleert. ORKESTRA gebruikt alleen de natuurlijke L-Theanine en niet de synthetische versie. Het lichaam herkent de natuurlijke vorm beter en neemt deze beter op. L-Theanine bevordert de ontspanning, terwijl je toch alert en helder blijft.

Het derde maar niet onbelangrijke stof is Glidkruid (Scruffelaria laterfolia). Glidkruid is een waar tonicum voor een overbelast of beschadigd zenuwstelsel. Het stimuleert de lever door zijn bitterstoffen en het ondersteunt de doorbloeding van het hoofd. Glidkruid heeft een positieve invloed bij geestelijke druk en inspanning en ondersteunt de concentratie.

Kortom:

  • meest effectieve plantaardige formule
  • vegetarische capsule
  • unieke samenstelling met Phytomarine plankton

Samenstelling van All Day Happy Day Orkestra:

1 vegetarische capsule (capsulewand HPMC) bevat: – Phytomarine plankton 350 mg
– L-Theanine 100 mg
(gamma-glutamylethylamide, 5-N-ethyl-glutamine)
– Glidkruid 50 mg

Per dagdosering (twee vegetarische capsules): Phytomarine plankton 700 mg
L-Theanine 200 mg
Glidkruid 100 mg

Gebruik van All Day Happy Day Orkestra: Kinderen jonger dan 13 jaar: dagelijks 1 capsule. 13 jaar en ouder: dagelijks 2 capsules. Dosering innemen met water, ruim voor de maaltijd. Aanbevolen dosering niet overschrijden tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Overige informatie over dit product

Merk
All Day Happy Day
SKU
903188
EAN
8716064301176
Inhoud
60vc

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95