Skip to content
Meer dan 50.000 drogisterij artikelen!
Webshop keurmerk

2b Sponges sculpting (1st)

1st
€ 6.29
Webshop keurmerk

Productomschrijving

<2B Sponge Sculpting Voor het perfect egaal aanbrengen van foundation. 2B Sponge Sculpting is een sponsje voor het aanbrengen van foundation op de manier die het beste bij jouw past. De vlakke kant is voor een betere dekking door de foundation en de puntige kant maakt het mogelijk meer precisie te brengen en de contouren te volgen, voor mooie overgangen. Het sponsje is ontworpen met HydroBlend-technologie voor een uitstekende kwaliteit, neemt niet te veel make up op en is dus zuinig in gebruik. De speciale structuur maakt egaal aanbrengen van de make up mogelijk en daarnaast is de spons ook nog eens vriendelijk voor de huid door zijn antibacteriële en latex-vrije samenstelling. Word groter, zachter en flexibeler bij contact met water. Minimale absorptie van make-up; voorkomt dus verspilling. • Voor perfecte dekking en precisie bij het contouren voor een look on fleek. o Gebruik de bolle kant voor natuurlijke dekking op heel je gezicht o Gebruik de vlakke kant voor een nog betere dekking o Gebruik de punt om lastige lijntjes weg te werken Gemaakt met de nieuwste technologie voor topkwaliteit. Gebruik deze sculpting sponge vochtig of droog met vloeibare foundation of poeder. Dompel onder in water en knijp overmatig water eruit. Ready to go! Na gebruik de sponge uitspoelen met lauwwarm water en reinig na een aantal keren gebruik met een milde zeep. Goed aan de lucht laten drogen.


Voor het aanbrengen van een egale foundation


Zorgt voor perfecte dekking


Geurvrij, hypoallergeen en vegan


Geschikt voor alle huidtypes


Overige informatie over dit product

Merk
2b
SKU
944534
EAN
8717591567462
Inhoud
1st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95